review_subpage_headline

Értékelés
Funkciók
Megbízhatóság
Biztonság
Felhasználóbarátság
Segítség & támogatás

Áttekintés:

Badoo a hagyományos társkeresők modelljét vette alapul, de azt alaposan átforgatta. Az oldal stílusa friss és telis-teli a társkeresést gyökeresen megújító funkciókkal. Nincs szükség drága tagsági díjak befizetésére ahhoz, hogy üzeneteket írjunk vagy megtekintsük mások profilképét, elég csupán 3 saját fényképet feltölteni. Ez a „megmutatom, ha a másik fél is megmutatja” elvre épülő rendszer biztosítja az adatalapok minőségét. Fontos kiemelni a chat funkciót, ahol egy ismeretlennel folytatott három perces beszélgetést követően azonnal eldönthetjük, hogy szeretnénk-e jobban megismerni vagy sem.

Messze a legfontosabb különbség a többi társkeresőhöz képest a fizetési modell. A prémium tagság helyett már egy csekély összegért is aktiválhatjuk az úgynevezett szupererőnket. Szupererővel felfedezhetjük, hogy ki érdeklődött az adatlapunk iránt, láthatatlan módban nézegethetjük a többi profilt és az elküldött üzeneteink is első helyre kerülnek mások postafiókjában.

Emellett lehetőség van még kreditek vásárlására is. A krediteket ajándék küldésére, több ajánlott tag megtekintésére (őket az oldalon randipartnernek nevezik) lehet használni és adatlapunk is jobb pozícióban jelenik meg a keresési eredményekben.

Tovább az oldalra

Használhatóság és biztonság:

Épp a Badoo innovatív jellege miatt időbe telt, mire átláttam az oldalban rejlő valamennyi lehetőséget. Ez az egyetlen oka, hogy nem kapott teljesen pozitív értékelést. Meglepett azonban, hogy az alaptagság mennyire könnyen használható és milyen sok funkció már ingyenesen is elérhető.

A használhatóság szempontjából az oldal kifejezetten interaktív, mégis könnyen kezelhető. Megbízható és azon kevés társkeresők közé tartozik, akik az előfizetésnél nem használják az automatikus megújulás elvét. Fontos még megemlíteni, hogy a Badoo jelenleg a 62. legnagyobb oldal az interneten és többek között a Reuters, a Financial Times és a Business Insider is beszámolt róla.

Árak:

Az árak két különböző kategóriába sorolhatóak: kreditek és szupererők. Részletes információhoz ajánljuk, hogy látogasson el az oldalra.

Kreditek: 550 kredit 2500 Ft

Futamidő Havidíj Teljes költség Megtakarítás*
1 hónap 2 500 Ft 2 500 Ft
3 hónap 2 000 Ft 6 000 Ft 43 %
6 hónap 1 500 Ft 9 000 Ft 40 %
6 hónap 1 250 Ft 15 000 Ft 50 %

*Megtakarítást a havidíj alapján az 1 hónapos előfizetéssel összevetve számítjuk.

Tovább az oldalra