review_subpage_headline

Értékelés
Funkciók
Credibility
Biztonság
Felhasználóbarátság
Segítség & támogatás

Áttekintés:

Az ELITTÁRS egy régi hiányt pótol a magyar társkeresők kínálatában: egy olyan igényes oldal, ahol hasonló érdeklődésű és személyiségű, tartós kapcsolatra vágyó egyedülállók találkozhatnak. Valójában egy kicsit hezitáltunk, mielőtt teszteltük volna az oldalt az igencsak vitatott pozicionálás miatt.

Azonban minden kételyünk elszállt: Az ELITTÁRS kiváló platform és az egyetlen olyan nemzetközileg elismert társkeresőrendszer része, amely többek között kifejezetten a magyar piacra is összpontosít. Az ajánlórendszerre épülő társkereső szolgáltatások közül Európa legnagyobbjai közé tartozó eDarling testvéroldala és ez a termék minőségén is érezhető. A felhasználók minden előítéletünkkel ellentétben, bár ambiciózus és nagy célokkal rendelkező, de mégis két lábbal a földön járó emberek.

Tovább az oldalra

És valóban „elit”? Nos, nem tudom, hogy mit is jelent másoknak pontosan ez a kifejezés, de a regisztrációt követő 3-4 órán belül megismerkedtem egy orvossal, egy étteremtulajdonossal és egy rendkívül kedves nővel, aki pszichológiából doktorál. A tagok műveltek és a szolgáltatást tartja magát az igényes társkeresés elvhez.

Használhatóság és biztonság:

Az oldal kék-fehér letisztult stílusa modern és professzionális hatást kelt. Felépítése logikus, korszerű. A funkciók is könnyen kezelhetőek, az ismerkedést speciális négy lépésből álló rendszer támogatja, így könnyebben közeledhetünk a kiszemelt tagok felé.

Az ELITTÁRS szerződési feltételek és az adatvédelmi szabályzat is könnyen elérhető. Biztonság tekintetében a dokumentumok és maga az oldal is több esetben felülmúlja a hatályban lévő előírásokat. Használhatóság szempontjából ez a legjobb oldal, amit eddig teszteltünk. Valóban egyszerű, letisztult és korszerű designnal és jól átgondolt felépítésű adatlapokkal.

Emellett külön érdekesség, hogy az ELITTÁRS külön szerkesztői csapattal rendelkezik, akik rendszeresen publikálnak cikkeket. Többek között hasznos szakértői tanácsokat kapunk az internetes társkeséssel, személyes találkozókkal és a sikeres párkapcsolat kialakításával kapcsolatban.

Árak:

Az árak a futamidő függvényében változnak.

Futamidő Havidíj Teljes költség Megtakarítás*
3 hónap 4 590 Ft 13 770 Ft 41 %
6 hónap 3 490 Ft 20 940 Ft 63 %
12 hónap 2 390 Ft 28 680 Ft 76 %

*Megtakarítást a havidíj alapján az 1 hónapos előfizetéssel összevetve számítjuk.

Tovább az oldalra