review_subpage_headline

Értékelés
Funkciók
Credibility
Biztonság
Felhasználóbarátság
Segítség & támogatás

Áttekintés:

A Lovebox.hu társkeresőt már több mint 1 millióan próbálták ki. Ennek ellenére mind a kezdőlap, mind a regisztrációt követő belső felületek kialakítása láttán kezdetben igencsak kételkedtünk, hogy valóban igényes társkeresőn járunk-e.

Az oldal felosztása azonban jól tagolt, azonnal átlátjuk a társkereső nyújtotta valamennyi funkciót. Már ingyenes tagként szétnézhetünk az épp online lévő hozzánk illő társkeresők között és azonnal megtekinthetjük a potenciális partnerek fényképeit és adatlapját, sőt a bejövő leveleket is elolvashatjuk. Kapcsolatfelvételre csak kreditvásárlás esetén van mód. Ismerkedésre elsősorban a levélváltást és a chatet használhatjuk, de a fórumokon a legkülönbözőbb témákban is véleményt cserélhetünk, ami gyakran megkönnyíti az ismerkedést.

Bár a keresési szempontok csak alapvető kategóriákat tartalmaznak, az oldal további extra funkcióval rendelkezik, mint a horoszkóp, az étterem- és szállodaajánló, ami valóban hasznos, ha épp randevúra készül az ember.

Tovább az oldalra

Használhatóság és biztonság:

A Lovebox.hu rendkívül könnyen és intuitívan használható, és ha valamit esetleg mégsem értenénk, a megfelelő utasításokat azonnal láthatjuk, ha a kurzort az adott gomb, menüpont vagy ikon fölé helyezzük. Sőt, az oldal átfogó súgóval is rendelkezik, ami minden kérdést részletesen feldolgoz.

Bár az oldal szabályzata és adatvédelmi nyilatkozata kissé elavult, 2012-es, minden fontos témára kitér.

Árak:

A kapcsolatfelvételhez kreditek vásárlása szükséges, ami alapvetően egy havidíjas rendszerre épül, azaz a megvásárolt kreditek minden nap tízzel csökkennek. Tovább bonyolítja a rendszert, hogy a kreditek a belső egyenlegbe is beszámítanak, így például az olyan levélküldés is kreditbe kerül, amire a másik fél ingyenes tagsággal is válaszolhat.

30 nap 300 kredit

Tovább az oldalra