review_subpage_headline

Értékelés
Funkciók
Credibility
Biztonság
Felhasználóbarátság
Segítség & támogatás

Áttekintés:

A Páratlan társkereső a legdinamikusabban fejlődő randioldalként mutatja be magát, ahol naponta több száz új társkereső regisztrál Sőt, ígéretük szerint már egy héten belül ki is tűzhetjük az első randevú időpontját.

Már a kezdőlap kellemes és valóban dinamikus hatást kelt. Fontos kiemelni, hogy a design rugalmasan alkalmazkodik minden eszközhöz, így a szolgáltatást mobilról is könnyen használhatjuk. A regisztráció után is könnyen tájékozódunk, hiszen a felső menüsor minden fontos funkciót feltüntet és a saját adatlapunk népszerűségéről is állandó tájékoztatást kapunk.

Tovább az oldalra

Már az ingyenes tagság esetén láthatjuk a társkeresők fényképét és a legaktívabbakat azonnal ajánlja is az oldal. Pár percet követően már meg is érkezett az első kedves üzenet. Természetesen böngészhetünk az adatlapok közt is, ahol azonnal szűrhetünk új és éppen online tagokra, illetve életkorra, lakhelyre, de akár szemszínre, foglalkozásra, csillagjegyre is.

Az oldal különlegessége, hogy úgynevezett érmék szerzésére is lehetőséget ad, így a napi bejelentkezéssel rögtön 20 érmét szerzünk, sőt az adatlap kitöltéséért még 500 darabot kapunk. Az érméket bevethetjük annak érdekében, hogy profilunk a kiemeltek között szerepeljen, vagy általuk ajándékot is küldhetünk.

 

Használhatóság és biztonság:

Az oldal használhatósága rendkívül jó, könnyen áttekinthető, minden funkció intuitívan azonnal érhető.

A biztonság szempontjából itt is elsődleges, hogy a Páratlan munkatársai egyenként ellenőrzik a társkereső adatlapjára feltöltött adatokat és képeket, és igyekeznek a komolytalan szándékkal regisztrált tagokat szűrni.

Árak:

A Prémium tagság ára átlagosnak mondható. Bankkártyával, PayPal fiókkal, banki átutalással, postai csekkel és SMS-ben is fizethetünk.

Előfizetés futamideje Havidíj Teljes költség Megtakarítás*
1 hónap 990 Ft 990 Ft
3 hónap 830 Ft 2 490 Ft 16 %
6 hónap 698 Ft 4 188 Ft 29 %
6 hónap 499 Ft 5 988 Ft 50 %

*Megtakarítást a havidíj alapján az 1 hónapos előfizetéssel összevetve számítjuk.

Tovább az oldalra