review_subpage_headline

Értékelés
Funkciók
Credibility
Biztonság
Felhasználóbarátság
Segítség & támogatás

Áttekintés:

A Párom.hu közel 1 millió aktív felhasználóval az ország egyik legnagyobb társkeresője. A tartós kapcsolatot ígérő párkereső rendkívül magas, 80%-os sikeraránnyal hirdeti magát. Sőt, a magyar internetes társkeresők közül elsőként garanciát is vállal a pártalálásra – természetesen csak azoknak, akik aktívan használják az oldal funkcióit és bizonyos feltételeket teljesítenek.

Már fizetés nélkül is sok funkció elérhető, így meg lehet tekinteni a fényképeket és néhány levelet is küldhetünk. A VIP tagok emellett számos más funkciót is használhatnak, így blogot is vezethetnek, instant üzeneteket válthatnak, láthatják, hogy ki van épp online, elrejthetik a fényképeket a nem regisztrált tagok elől, és többé nem zavarja őket az oldalon található rengeteg reklám sem.

Tovább az oldalra

Használhatóság és biztonság:

Az oldal stílusa, barna-bézs színvilága és maga a felépítése is kicsit elavult benyomást kelt, azonban felépítése korszerű, így közvetlenül a regisztráció után könnyen tájékozódunk. A funkciók is jól kezelhetőek, csak néhol ütközünk akadályba a kissé elavult technológia miatt.

Adatvédelem és diszkréció tekintetében egyeseknek zavaró lehet, hogy a feltöltött képeket nem regisztrált tagok is láthatják, azonban ez VIP tagság vásárlásával könnyen kiküszöbölhető.

Árak:

Két különböző árkalkuláció létezik: pénztárca és előfizetés. Részletes információhoz ajánljuk, hogy látogasson el az oldalra.

Pénztárca segítségével olcsóbban lehet igénybe venni szolgáltatásokat, így akár harmadáron is küldhetünk például üzeneteket.

A társkereső bizonyos funkcióit csak VIP, illetve VIP+ tagok használhatják, emellett havi további +300 forintért a diplomás üzemmód is aktiválódik.

Futamidő Havidíj Teljes költség Megtakarítás*
1 hónap 1 440 Ft 1 440 Ft
3 hónap 1 297 Ft 3 891 Ft 10 %
6 hónap 1 217 Ft 7 302 Ft 15 %
12 hónap 1 077 Ft 12 924 Ft 25 %

*Megtakarítást a havidíj alapján az 1 hónapos előfizetéssel összevetve számítjuk.

Tovább az oldalra