review_subpage_headline

Áttekintés:

A Pillantás 2008 kezdete óta széles célcsoport számára nyújt szolgáltatást: A komoly kapcsolatra vágyók mellet az erotikus ismerkedésre is lehetőség nyílik.

A Pillantás.hu társkeresőn, ahogy már a neve is ígéri, elsősorban a fényképek alapján lehet könnyen ismerkedni. A tagok publikus, privát és erotikus fotókat is megoszthatnak, illetve mintegy fényképes bemutatkozásként az úgynevezett Vágyaim címszó alatt további képek feltöltésére van lehetőség, ahol az általános képek mellett ugyancsak megjelennek az erotikus vágyak. Sőt, fényképeinkkel akár fotóversenyen is indulhatunk.

Bár a képeket már ingyenes regisztráció esetén is megtekinthetjük, kapcsolatfelvétel csak az fizetős tagsággal érhető el. A kommunikáció elsősorban chaten keresztül folyik, saját szöveges és videó chat szobákat hozhatunk létre, ahol mi játsszuk a moderátor szerepét.

Használhatóság és biztonság:

A Pillantás.hu szürke-rózsaszín stílusa akár modern is lehetne, azonban a grafikai kivitelezés kissé elavult. A funkciók kezelését ugyancsak megnehezíti a sok felugró pop-up és újonnan megnyíló ablak, de a platform alapjában véve áttekintető. A nyitóoldal jó áttekintést ad és így könnyen keresünk és böngészünk a legjobb profilok, fényképek, sőt akár a születésnaposok listáján is.

Árak:

A legtöbb funkció fizetős tagság esetén érhető el, amelyre a megszokott módon két lehetőség nyílik: kreditek vásárlása és előfizetés

Kreditek: 1000 kredit 1524 Ft

Futamidő Havidíj Teljes költség Megtakarítás*
1 hónap 1 143 Ft 1 143 Ft
3 hónap 889 Ft 2667 Ft 22 %
6 hónap 762 Ft 4572 Ft 33 %

*Megtakarítást a havidíj alapján az 1 hónapos előfizetéssel összevetve számítjuk.