review_subpage_headline

Értékelés
Funkciók
Credibility
Biztonság
Felhasználóbarátság
Segítség & támogatás

Áttekintés:

A Randivonal Magyarország egyik legnagyobb internetes társkeresője, 1999-es alapítása óta 2 és fél millióan próbálták ki. Jelenleg is havonta 3 800-an hagyják el az oldalt, mert megtalálták a társukat. A randioldal oldal statisztikája alapján a tagok 82%-a komoly kapcsolatot keres.

Annak érdekében, hogy a hatalmas tagszám mellett megtaláljuk a valóban releváns szingliket, a rendszer egy különleges ajánlórendszerrel rendelkezik és kiválasztja azokat a tagokat, akik valóban számításba jöhetnek. Mivel a bemutatkozások inkább rövidek, ezért az úgynevezett jellemképek alapján ismerhetjük meg a másik ízlésvilágát, vágyait, étkezi és szokásait, érdeklődését, munkához való hozzáállását és még sok mást. A jellemkép alapján kereshetünk is, egyszerűen kiválasztjuk például az általunk megjelölt tökéletes randevú képét és ez alapján azonnal listát is kapunk az ugyancsak ezt a képet preferáló felhasználókról.

Tovább az oldalra

Az oldal hátránya, hogy nincs rajta chat funkció, így lassabb alakul ki a tagok közt kommunikáció, mint a legtöbb hasonló árkategóriájú társkeresőn.

Emellett érdekesség, hogy külön magazinnal is rendelkezik az oldal, ahol hasznos tanácsokat kapunk az internetes társkeséssel, randevúkkal és párkapcsolati nehézségekkel kapcsolatban. Fontos előnye továbbá a mobilra optimalizált felület és az ingyenesen letölthető mobil applikáció, amivel bárhonnan tarthatjuk a kapcsolatot.

Használhatóság és biztonság:

Az oldal kezdőlapjának stílusa rendkívül kellemes, érdekes statisztikákból tájékozódhatunk arról, hogy mi is vár ránk. Bejelentkezés után már egy kicsit elavultabb felületet találnak. Nehezünkre esett a tájékozódás, ezért vontunk le néhány pontot az értékelésből is.

Árak:

Csak előfizetés vásárlására van mód, Arany és Platina csomag közül választatunk.

Előfizetés futamideje Havidíj Teljes költség Megtakarítás*
1 hónap 2 490 Ft 2 490 Ft
3 hónap 1 663 Ft 4 989 Ft 33 %
6 hónap 1 248 Ft 7 488 Ft 50 %
6 hónap 832 Ft 9 984 Ft 67 %

*Megtakarítást a havidíj alapján az 1 hónapos előfizetéssel összevetve számítjuk.

Tovább az oldalra